Α' Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας - Α.Ε.Π. Καραγιαννίων 2-0

Επιστροφή στις νίκες για τους γηπεδούχους, ήττα σε κομβικό σημείο για τους φιλοξενούμενους.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε σε έναν καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι σημειώνοντας γκολ στο τέλος του αγώνα πήραν σπουδαία νίκη και ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το φιλμ του αγώνα:

16 ΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους με εκτελεστή τον Σικαλόπουλο οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων θα διώξουν προσωρινά η μπάλα θα φτάσει στον Πακάλτση σουτ από το ύψος του πέναλτι κάπου θα κοντράρει η μπάλα νέο κόρνερ.

22΄ κόρνερ του Ίττη η μπάλα θα πάει στο πίσω δοκάρι ο Παπαδόπουλος θα πιάσει την κεφαλιά στην γωνία του θα μπλοκάρει ο Κεχαγιάς.

37΄ φάουλ με εκτελεστή τον Ίττη η μπάλα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων δύο παίκτες της ΑΕΠ (Παπαδόπουλος και Μαλούτας) θα πηδήξουν για κεφαλιά αλλά θα πιάσουν αέρα και η μπάλα θα περάσει άουτ.

57΄ Φάουλ με εκτελεστή τον Ίττη ωραία στην αριστερή του γωνία με διπλή προσπάθεια διώχνει σε κόρνερ ο Κεχαγιάς.

78΄ στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι ο Σαββούδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας από δεξιά και μέσα στην περιοχή σουτ μπλοκάρει ο Κεχαγιάς.

82΄ ο Σαββούδης θα κινηθεί ωραία έξω απ’ την μεγάλη περιοχή θα σουτάρει συρτά ο Κεχαγιάς θα πέσει στην δεξιά του γωνία αποκρούοντας προσωρινά το ριμπάουντ ο Αποστολίδης νέο σουτ μπλοκάρει ο Κεχαγιάς.

85΄ οι γηπεδούχοι θα επιτεθούν από δεξιά σέντρα μέσα στην περιοχή ο Γκέκας θα κάνει κεφαλιά θα αποκρούσει προσωρινά ο Βίδρας και ο Ακριτίδης που καραδοκούσε με δυνατό σουτ θα κάνει το 1-0.

94΄ και ενώ όλοι οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά οι γηπεδούχοι θα βρεθούν στην κόντρα κάτοχος της μπάλας ο Ακριτίδης ο οποίος θα ανατραπεί από πίσω απ’ τον Τσίλη κόκκινη κάρτα πέναλτι και το 2-0 με τον Σικαλόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Πτολεμαΐδας: Κεχαγιάς, Κουτσομήτρος, Κοντογουλίδης (91΄ Παρλάνης), Πακάλτσης, Βοριαζίδης, Αποστολίδης (93΄ Ίτσκος), Τσιντός, Ακριτίδης, Δαλκερανίδης, Σικαλόπουλος, lleshaj (54΄ Γκέκας).  

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Τσίλης, Durmhshi (86΄ Δουγαλής), Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης (73΄ Λιάμης), Ιττής, Παπαδόπουλος, Μαλούτας,  Κείσογλου, Σαββούδης, Duka (58΄ Αποστολίδης).

Διαιτητής: Πελετίδης   

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιουβάρας.  

  • Κυπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης 2015-2016

  • Το γήπεδο της Ξηρολίμνης από ψηλά

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Αλιάμων Αιανής