Α' Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2

Το ήθελε πιο πολύ η Σιάτιστα.

Μεγάλη νίκη για τη Σιάτιστα η οποία πλησίασε

στους δύο βαθμούς πλέον τον Φούφα.

Κατώτεροι του αναμενόμενου οι γηπεδούχοι που μάλλον έχουν αλλού το μυαλό τους.

Το φιλμ του αγώνα:

3΄ ο Παπαρίζος θα πασάρει στον Ζηνόβιο σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βίδρα άουτ.

18΄ κόρνερ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιαρσιώτη κεφαλιά Ζηνόβιου διώχνει ο Βίδρας στην συνέχεια της φάσης επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

19΄ οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση ο Ζηνόβιος θα πασάρει στον Ταφαρλή δυνατό συρτό σουτ η μπάλα στην αριστερή γωνία του Βίδρα και 0-1.

26΄ κόρνερ με το Σαββούδη κίνηση στο πρώτο δοκάρι του Κείσογλου θα πιάσει την κεφαλιά αλλά αμυντικός των φιλοξενούμενων θα διώξει σε κόρνερ.

35΄ ο Σαββούδης με αλλεπάλληλες προσποιήσεις θα αδειάσει δύο αντιπάλους του θα μπει μέσα στην περιοχή θα τραβηχτεί από αντίπαλο του θα βρεθεί στο έδαφος παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο κ. Τσιμεντερίδης θα δείξει παίζεται.

40΄ φάουλ από τα δεξιά με εκτελεστή τον Σαββούδη ο Αποστολίδης θα εκτιναχθεί και θα αποκρούσει σώζοντας την ομάδα του.

52΄ δεύτερη κίτρινη στο Στεργιόπουλο για ριψοκίνδυνο παίξιμο και αποβολή.

57΄ φάουλ με εκτελεστή τον Ίττη στην γωνία του θα μπλοκάρει ο Αποστολίδης.

69΄ ο Dukaαπό δεξιά θα μπει στην περιοχή σουτάρει ο Αποστολίδης αποκρούει προσωρινά το ριμπάουντ ο Αποστολίδης της ΑΕΠ ο οποίος με σουτ αφού η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

75΄ ο Dukaθα πασάρει στον Αποστολίδη αυτός πατάει την μπάλα στον Κείσογλου σουτ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων θα μπλοκάρει.

76΄ ο Παπαρίζος από αριστερά θα σεντράρει διώχνουν οι αμυντικοί σουτ του Ταφαρλή νέα απόκρουση η μπάλα στρώνεται στον επερχόμενο Μπατσή ο οποίος θα πιάσει φοβερό σουτ που θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 1-2.

ΑΕΠ Καραγιαννίων: Βίδρας (51΄ λ.τ Παπαγερίδης), Duka, Πασχαλίδης Durmhshi (70΄ Μαλούτας),  Ίττης,  Ζερβανταρίδης Παπαδόπουλος, Αποστολίδης Κείσογλου (80΄ Δουγαλής), Σαββούδης, Ευαγγελόπουλος.

Μακεδονικός Σιάτιστας: Αποστολίδης, Μπατσής, Τσιαρσιώτης, Στεργίου, Νασιόπουλος, Ταφαρλής, Τσιούκρας Χ. (73΄ Γεωργάκας), Ζηνόβιος, Παπαρίζος (88΄ Μπούρτζος), Τσακνάκης (90΄ Τσιούκρας Ι).

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης.

Βοηθοί: Γεωργιάδης,  Τζιουβάρας Θ.   

  • Κυπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης 2015-2016

  • Το γήπεδο της Ξηρολίμνης από ψηλά

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Αλιάμων Αιανής