Α' Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας - Α.Ε.Π. Καραγιαννίων 1-1 (φωτογραφίες)

Γκέλα και πισωγύρισμα για την ΑΕΠ μια εβδομάδα πριν τον τελικό κυπέλλου.

Απρόσμενη ισοπαλία για την ΑΕΠ στο γήπεδο της Άρδασσας η οποία στο τέλος γλίτωσε και τα χειρότερα απέναντι σε μια ομάδα της οποίας οι παίκτες παίζανε ψυχωμένα και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ ο Σαββούδης θα πασάρει στο Σικαλόπουλο στα δεξιά σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγο έξω απ’ το απέναντι κάθετο δοκάρι.

27΄ ο Durmhshiθα περάσει τρεις αντιπάλους του το σουτ όμως που θα πιάσει έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή θα περάσει ψηλά άουτ .

30΄ φάουλ από τα είκοσι πέντε μέτρα με το Σικαλόπουλο ο Δημητριάδης θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

48΄ ανάπτυξη των παικτών της ΑΕΠ από τα δεξιά ο Dukaθα βγάλει παράλληλη συρτή σέντρα ο Σαββούδης θα αφήσει την μπάλα να περάσει κάτω απ’ τα πόδια του στο πίσω δοκάρι ο Κείσογλου με σουτ θα κάνει το 0-1.

66΄ ο Ποιμενίδης για τους γηπεδούχους θα σουτάρει έξω απ’ την περιοχή η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.

69΄ ο Σαββούδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας από πλάγια και μέσα στην περιοχή θα βγάλει παράλληλη σέντρα ο Αποστολίδης θα σουτάρει με τα πόδια θα αποκρούσει ο Δημητριάδης η φάση δεν θα τελειώσει κάτοχος της μπάλας ο Ίττης σουτ μπροστά από έναν όμιλο παικτών ο Δημητριάδης θα πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

71΄ σουτ του Τσαγκαλίδη η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίδρα.

82΄ φάουλ του Μούκα δύσκολα ο Βίδρας θα αποκρούσει ψηλά με γροθιές.

85΄ φάουλ στο χώρο του κέντρου για τους γηπεδούχους εκτελεστής ο Μούκας ο Σαββίδης θα πάρει ανενόχλητος την κεφαλιά έξω απ’ την περιοχή της ΑΕΠ η μπάλα θα στρωθεί στον Ποιμενίδη ο οποίος με ξερό σουτ και παρά την προσπάθεια του Βίδρα που απέκρουσε προσωρινά την μπάλα θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα 1-1.

88΄ και ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι όλοι στην επίθεση η μπάλα θα φτάσει μετά από διώξιμο των αμυντικών των γηπεδούχων στα πλάγια δεξιά στο χώρο του κέντρου ο Βίδρας θα βγει να την προλάβει ο Μούκας όμως θα  γίνει κάτοχος, σουτάρει σε κενό τέρμα αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ από το απέναντι κάθετο δοκάρι.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Δημητριάδης Τρ. Μωυσιάδης, Hoxha Καραγιάννης, Αρσενίδης, Σαββίδης (90΄ Τριανταφυλλίδης), Τσεμπερλίδης, Ηλιάδης (53΄ Σερέτης), Μούκας, Τσακαλίδης (70΄ Τσαγκαλίδης), Ποιμενίδης.  

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων: Βίδρας, Duka, Durmhshi, Ίττης, Ζερβανταρίδης, Λιάμης (79΄ Ευαγγελόπουλος), Κείσογλου, Παπαδόπουλος,  Σικαλόπουλος (66΄ Αποστολίδης), Σαββούδης, Κουρτίδης (46΄ Μαλούτας).

Διαιτητής: Σουλίδης Δ.   

Βοηθοί: Τζιαμπάζης – Μπέλτσου

  • Κυπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης 2015-2016

  • Το γήπεδο της Ξηρολίμνης από ψηλά

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Αλιάμων Αιανής