Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Α.Ε. Ποντίων 0-3

Σαρωτική ΑΕΠ - Έπαιξαν σαν πρωταθλητές.

Χωρίς να αφήσουν τους αντιπάλους τους να πάρουν ανάσα από το πρώτο λεπτό του αγώνα σε ένα παιχνίδι μονόλογο οι πόντιοι έχοντες και την ένθερμη υποστήριξη 100 φίλων τους επιβλήθηκαν με σκορ 0-3 χάνοντας και σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.

Πλέον τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του φετινού πρωταθλήματος οι παίκτες του κ. Σαμαρά Ι. είναι ένα βήμα πριν την πραγματοποίηση του ονείρου.

Το φιλμ του αγώνα:

12΄ κάθετη μπαλιά του Λιάμη σε Σαββούδη ο οποίος μπαίνει μέσα στην περιοχή το σουτ που θα κάνει θα αποκρούσει ο Πάντος.

19΄ σέντρα από αριστερά για την ΑΕΠ με τον Ακριτίδη κεφαλιά του Σαββούδη ο Πάντος θα πραγματοποιήσει εκπληκτική απόκρουση.  

25΄ ο Ακριτίδης θα πασάρει υπέροχα στον Παπαγαθονίκου σουτ στην κίνηση η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.

38΄ ο Κείσογλου από αριστερά θα περάσει τον Κοτταρίδη ο αμυντικός των γηπεδούχων θα γλιστρήσει και πέφτοντας θα πιάσει την μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή πέναλτι για την ΑΕΠ το οποίο θα μετατρέψει σε γκολ ο αρχηγός Σαββούδης 0-1.

54΄ φάουλ με εκτελεστή από τα 40 περίπου μέτρα τον Ζαχαριάδη η μπάλα θα περάσει πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι χωρίς να ανησυχήσει τον Βίδρα.

61΄ ο Πασχαλίδης θα γεμίσει από την άμυνα στα δεξιά όπως επιτίθεται η ομάδα του στον Κεισίδη αυτός με την μια θα πασάρει στον Σαββούδη ο οποίος βλέποντας τον Κείσογλου δίπλα του θα του δώσει την μπάλα σουτ 0-2.

64΄ πίεση στον χώρο του κέντρου και από την δεξιά πλευρά με τον Κουτσομήτρο ο οποίος κάνοντας κούρσα 40 μέτρων θα μπει μέσα στην περιοχή σουτ στην απέναντι γωνιά του Πάντου 0-3. 68΄ φάουλ με εκτελεστή τον Τσαγκαλίδη η μπάλα θα κοντράρει στο τοίχος στρώνεται στον Πασχαλίδη το σουτ του οποίου θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πάντου.

80΄ νέα επιθετική ενέργεια των φιλοξενούμενων με τον Συμεωνίδη ο οποίος από αριστερά στον χώρο του κέντρου συγκλίνει προς τον άξονα πάσα στα δεξιά στον Κουτσομήτρο αυτός παράλληλη σέντρα δεν προλαβαίνει σε κενή εστία ο Κείσογλου.

85΄ κόρνερ από τα δεξιά με τον Κουτσομήτρο ο Παπαδόπουλος σουτάρει η μπάλα πάει προς τα δίχτυα αλλά ο Κείσογλου ως αμυντικός θα κόψει την πορεία της μπάλας.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Κουτσώνας με βοηθούς τους κ. κ. Τζιουβάρα Θ. και Τσιαμπάζη. 

Μακεδονικός Κοζάνης  (Καραθανάσης):  Πάντος , Τρομπούκης Θ ( 46' Αγγέλου), Λέκκα , Αντωνόπουλος, Κοτταρίδης, Νικολάου, Αργυρόπουλος, Μαλούτας, Τρομπούκης Κ. (55'  Λάμπρου), Ζαχαριάδης (62' Μπάκανος), Ματούλας.

ΑΕΠ Καραγιαννίων  (Σαμαράς):  Βίδρας, Ντούκα, Πασχαλίδης, Λιάμης (76' Ζερβανταρίδης), Ακριτίδης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Σαββούδης (62' Κουτσομήτρος), Κεΐσογλου, Τσαγκαλίδης, Παπαγαθονίκου ( 31' α.α Κεϊσίδης).

Φωτογραφίες:

 

www.aepkaragiannion.gr

  • Κυπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης 2015-2016

  • Το γήπεδο της Ξηρολίμνης από ψηλά

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Αλιάμων Αιανής