Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Α.Ε.Κ. Καλαμιάς - Α.Ε. Ποντίων 0-3

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε.

Δύσκολο απόγευμα για τους ποντίους στο γήπεδο του Μαυροδενδρίου οι οποίοι για 77 λεπτά απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη και στημένη αμυντικά ομάδα της ΑΕΚ Καλαμιάς τα βρήκαν σκούρα.

Οι πόντιοι σε ένα παιχνίδι όπου παίξανε τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο δυσκολεύτηκαν πολύ καθόσον είτε επιθετικά ήταν φλύαροι είτε όποτε επιχειρούσαν να σκοράρουν έπεφταν στον πολύ καλό για σήμερα τερματοφύλακα των γηπεδούχων Καρασίμο.  

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ κόρνερ από αριστερά με εκτελεστή τον Συμεωνίδη στο πίσω δοκάρι κεφαλιά ο Πασχαλίδης η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

8΄ κάθετη μπαλιά του Ακριτίδη στον Πασχαλίδη δυνατό ευθύβολο σουτ του Πασχαλίδη ο Καρασίμος θα αποκρούσει σε κόρνερ.

16΄ ο Τσαγκαλίδης από τα 40 μέτρα θα σουτάρει ο Καρασίμος θα αποκρούσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

19΄ επέλαση από αριστερά του Συμεωνίδη ο οποίος συγκλίνει προς το κέντρο του γηπέδου σουτ έξω απ’ την περιοχή ο Καρασίμος εκ νέου θα αποκρούσει σε κόρνερ.

24΄ φάουλ για τους γηπεδούχους από αριστερά με τον Αδαμίδη η μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

43΄ ο Παπαγαθονίκου θα στρώσει δεξιά στον αμαρκάριστο Πασχαλίδη το σουτ του τελευταίου ψηλά άουτ.

46΄ ο Παπαδόπουλος θα πασάρει στον Παπαγαθονίκου ο οποίος θα περάσει τον Καρασίμο το σουτ πάνω στην γραμμή θα διώξει σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

61΄ στην αντεπίθεση με τον Γιαμουρίδη Γ.  οι γηπεδούχοι σουτ στην αριστερή του γωνία με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Βίδρας.

63΄ κόρνερ από δεξιά με τον Συμεωνίδη κεφαλιά του Πασχαλίδη πέντε μέτρα από την γραμμή της εστίας μεγάλη απόκρουση του Καρασίμου.

65΄ ένα δύο των Παπαγαθονίκου – Πασχαλίδη σουτ του τελευταίου η μπάλα βασανιστικά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι άουτ.

66΄ νέα καλή στιγμή για την ΑΕΠ το σουτ του Κείσογλου άουτ.

68΄ ο Παπαγαθονίκου μέσα στην μικρή περιοχή και πλάγια δεξιά το σουτ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ.

77΄ ανάπτυξη από τον άξονα των φιλοξενούμενων ο Παπαγαθονίκου θα πατήσει την μπάλα στον Κείσογλου ο οποίος με συρτό σουτ θα λυτρώσει τους φίλους και συμπαίκτες 0-1.

81΄ κάθετη μπαλιά του Ακριτίδη στον Παπαγαθονίκου που βγαίνει πλάγια δεξιά παράλληλη συρτή σέντρα παρέμβαση του Κυριακίδη αυτογκόλ 0-2.

84΄ ατομική ενέργεια του Ακριτίδη ο οποίος περνάει τρεις αντιπάλους του και από πλάγια αριστερά με διαγώνιο δυνατό σουτ θα κάνει το τελικό 0-3.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Τσούλης με βοηθούς τους κ. κ. Παπαδόπουλος Θ. και κα. Μπακατάρη.

Α.Ε.Κ. Καλαμιάς: (Κασικτσόπουλος) Καρασίμος Μανακίτσας Γιαμουρίδης Ι. Κυριακίδης Χαλκίδης Τριανταφυλλίδης Πέπα Γιαμουρίδης Γ. (65΄ Γεωργιάδης)  Τσαλίδης (46΄ λ. τ.  Κακογιάννης) Αδαμίδης Τριανταφύλλου    

Α.Ε. Ποντίων:  (Σαμαράς Γ.) Βίδρας Κουτσομήτρος (80΄ Γοτουχίδης) Ντούκα Δημητριάδης  Ζερβανταρίδης  Ακριτίδης Παπαδόπουλος (55΄ Ίττης) Τσαγκαλίδης (55΄ Κείσογλου) Παπαγαθονίκου Συμεωνίδης Πασχαλίδης 

www.aepkaragiannion.gr
  • Κυπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης 2015-2016

  • Το γήπεδο της Ξηρολίμνης από ψηλά

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

  • Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Αλιάμων Αιανής